Jag kan inte vänta...


...med att visa lite hur mitt veckoslut har varit.

Efter loppisturen i torsdags vare jag å Anna som åkte till Luleå. Vi fick inte nog på Bodens alla loppisar utan drog vidare till stan. Igentligen ville vi mest äta å fika men handlade några plagg för syns skull ;) När jag ändå va i stan  passade jag på att beställa Iphone 4 så nu väntar jag med iver på att dem ska höra av sig å säga att den har kommit! Här uppe måste man ha Telia om man ska vara nån så det va precis det det blev.Billiga räkningars tid är förbi, men inget som som tar kål på den här fattiga studenten!

Som sagt så åkte klassen till Boden för att handla upp varenda loppis bästa fynd! Vissa saker fick såklart stanna kvar som dem här kopparna till exempel. Men jag gillar inte att dem sitter i bur. Hade gärna tagit hem dem till mig och get dem lite kärlek.


Ett fint bord som jag skulle ha om jag hade en butik. Fast inte så snirkligt!


Den här ursnygga gamla BH är så himla vacker! jag köpte den bara för att kunna titta på den. Gillar ni inte färgen!?

Åsså ett förrklä som matchar till! :O

Mitt hem har fått sig ett lyft under helgen. Min nya sänggavel som jag gjort har satts upp på väggen liksom min fina älgtavla som jag gjorde då jag va liten.


När man gjort klart en möbel måste man börja på en ny och såhär se mitt nästa projekt ut. vad jag gör med den får ni läsa om på min projektblogg. Ett annat projekt är ett gammalt köksbord med Virr Varr mönstret på. Det kommer bli så snyggt! Bilder kommer sen.

I övrigt har det varit soliga höstdagar här i älvsbyn med en temperatur runt 8 grader. Frisk å klar norrbottensluft. Å va jag älskar norrland! Nu ska jag göra min matteläxa å sen kanske sticka vidare på en av mina stickningar!

gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0