Vem tar hand om mig?


När allt bara försvinner ifrån en börjar man tänka hur allt igentligen har varit. Har det varit så underbart å fantastiskt som man trott? Man ger å ger å ger men man får å får å får aldrig lika mkt tillbaka. Jag blir frustrerad och vilsen i mina tankar. jag känner mig...lite lämnad... lite kass... å lite tagen för givet.

Vem tar hand om mig?! Så som jag tagit hand om dig?Dagens inköp.


Idag va min lediga dag å jag har verkligen fångat dagen!
Först tvättade jag, sen åkte jag in till stan å träffade syrran över en god lunch. träffade en kompis lite snabbt å sen en annan. mkt att göra. mellan allt, hann jag med att handla lite. det blev dem här fina sakerna här nere!
Myrorna 120 kr.


Asos.


Depend 25 kr.Tillbaka igen.


Efter en helg i Resele är jag nu tillbaka i Stockholms förort. Det känns helt okej.

Jag har gjort massa fina fynd och haft en superrolig helg med vänner och familj. Hoppas vi ses snart igen!

Inge mer ont i axlar å nacke då man reser med axelväskan hängandes på axeln. Min nya Dramaten kommer vara med överrallt. imorn ska hon få göra premiär i mataffären. perfect! Lite annat smått å gott som ni kanske ser mig i snart!


Dramaten 50 kr loppis!!!


Det här fatet hittade jag hemma. så det va gratis!


Disktrasa 39 kr st, Kockkniv 695 kr Rosendalh, Blus kupan 50 kr.


Blus 30 kr, Kupan.
Så här ser det ut hemma i Resele.


Ludde är alltid lika glad å se mig. Nästan lika glad som jag är att se han!
Men som vanligt ä han lite svedd efter duster men katter på byn. Nu han saknar en bit hår mellan öronen. Skulle säga att det är hans panna. Dem hemska ögonen gör att han ser ond ut men det va svårt å få en bra bild som speglar hans personlighet. Ni får helt enkelt tro mina ord. HAN ÄR VÄRLDENS BÄSTA KATT!
Det är så mysigt att komma hem till Resele. Att vi har byns bästa utsikt(efter ulfs) gör inte saken sämre.Idag har jag varit på stan och lunchat men 2 kompisar. Jag gick runt på lite loppisar och gjorde några fynd. En ny citron press, en blus, en dramaten, och en kockkniv! jag är mest glad åt min dramaten. den är så fin å bra. det kommer bilder snart!

Då va man i Resele.


Så  har jag kommit fram till Resele. Jag är uppe tidigt för å ta dagens enda buss till stan. Näe, riktigt så illa är det inte. det går 2 till ;) jag ska äta lunch med jessica å veronica å sen ska jag å veronica kolla runt å se vad stan har å erbjuda. jag gissar att det blir endel loppis besök. till venkans förtret!

Måste skynda nu!


En bra start på dagen.


Nu sitter jag här, vid frukostbordet. Med ett nytt handfat i badrummet och en varm kopp choklad i handen. kan det börja bättre?

jag blev för visso väckt kl 8 i morse då rörmockarna kom å knacka. Va otroligt snabbt man är att få på sig kläderna i ett sånt läge, då man vet att dem har nyckel in å kan komma på en naken! Dem duktiga killarna va klara i ett kick. Under tiden försökte jag köra lite skämt för å lätta upp stämmningen. det gick sådär. Försökte bjuda på kaffe men det ville dem inte heller ha. "Dem hade nyss druckigt"

Tack sollentuna Hem å Kaj för mitt fina handfat!Lugnt å skönt.


Idag har det varit mkt på jobbe. Jag har röjt å gjort om lite å det tar sin tid vill jag lova. Att plocka varenda lite pryl å hitta nånstans å ställa den är konst! Vi har haft svårt å ställa dem mörka tråkiga höstiga sakerna men jag lyckades trolla bort dem å har gjort ett klassiskt vit å svart tema. det är väl ett tema som inte är säsongsbetonat! bara massa svart å massa vitt på ett bord. det blev rätt bra! även fast det inte är riktigt klart än. det blir det imorn.

Så nu har jag en lugn å skön kväll. ska slappa i soffan å njuta av min namnsdag som ingen kommit ihåg. Jo 2 st har kommit ihåg å det är förstås dem jag förväntade. Mamma å Syrran! dem glömmer aldrig mig!

På torsdag tar jag tåget norrut. Ska hem till Resele. Har hela helgen planerad så det borde väl inte bli allt för svårt att packa. vill packa lätt så jag kan ta med mig saker ner igen. Har en DVD spelare å en stavmixer som ska få plats. Å om jag känner mig själv rätt så blir det nog en del loppis fynd. mamma blir galen av allt "skräp" jag kommer hem med. Men jag hoppas att hon ska vara snäll å låta mitt sideboard stå hos dem, om jag köper det.

Såh! nu blir det lite packning å sen tv å sen natti.

Ha en bra kväll alla.

Färdig med listan.


Nu är jag så gott som klar med listan. kan bocka av 1,2,3,Halva 4an,5,halva 7an,9,10.

Avlutning är inte så himla lätt. har stått å grejat å fejat å det kliar på hela kroppen känns det som. Det vägrar släppa, måste ha blandat för svagt... Det ser nästan ut som att det är nån slags fanér under. det trodde jag icke! jag har ialla fall varit duktig och tänker gå å köpa gelehallon å ha i min nya kungliga skål. Kan det va så att det va Kungen å drottningens officiella bröllopsservis? ser nästan ut som så. Jag ska vara extra rädd om denna dyrgripe!


På plats.
Rosa rosa! Lycka lycka!
Ljuvliga Rosa saker, jag kan inte få nog av dem! Dagens loppistur va
lyckad. Allt detta för 400 kr. Jag höll min budget och fick 100 kr över!


Dagens att göra.


1. Ta fram cykeln.
2. Gå på loppis.
3. Köpa ett nytt glas. Nån har hätt sönder ett av mina.

4. Göra iordning balkongen.
5. Plantera om några blommor.
6. Träna.
7. Luta av byrån.
8. Tvätta.

9. Städa badrummet.
10. Vila.


Återkommer med rapport. Jag siktar på att göra 8 av 10.
Kursiv = Roligt! Fet = Lite drygt Fet och understryken = Jobbigt!
Nån = Johan

Som jag har längtat. Men nu är du min!Gissa om jag blev glad då min efterlängtade skärbräda kom i fredags!
Jag har inte haft möjlighet att hämta den förrän idag å den lever verkligen
upp till mina förväntningar!
Dagen efter.


Igår hade vi en riktigt trevlig tjejkväll hos anna. vi åt pastasallad med kyckling å chevre! hur gott som helst. Till efterätt hade anna bakat en cheseecake. eller hon gjorde igenligen två men den ena åkte till cheseecake himlen tidigare på dan.

Nu ska alla tjejer minus 2 gå å äta en pizza, för det behöver vi efter en så vild kväll ;)

Ikväll verkar det luta åt middag med blåmusslor å strips. musslor är gott. sprips är gott. tillsammans borde ju det bli oslagbart!

Ses på fridhemsplan!


RSS 2.0