Putsat fönster!

Vilken underbar, strålande, helt gudomlig dag att putsa fönster på! Jag blev som helt besatt å tyckte det va hur kul som helst! Det krånglade lite i början. Mina sollentunahem gamla fönster gick inte att få isär eftersom skruven va rostig, trög och utsliten. men inget som stoppar en vestmans. efter många om å men fick jag upp ialla fall balkongdörren å kunde putsa den invändigt, utvändigt å mellanvändigt! kolla vilken skillnad!
Förkyldare än nånsin


idag står jag å snörvlar å hostar lite lätt på jobbet. ingen trevlig syn för kunder som vill komma in å inspireras. ändå trodde jag att gårdagens tapaskväll skulle göra susen med alla starka kryddor. men icke. det blev ialla fall massa gott igår å en å annan cider. trevligt sällskap å kvick personal. om det är nånting man ska unna sig så äre å gå ut å äta. det är så himla trevligt. hoppas att det blir snart igen :)

Idag kommer min pappa på besök. Storsture. Han är den roligaste pappan i världen utan å veta om det. han jobbar i göteborg nu en period å måste va ifrån mamma. mamma erkänner ibland att hon saknar honom. "Ja nu kan han få komma hem" han åker inte hem så ofta men när han gör det så stannar han 1-2 veckor. då får mamma rå om honom å i slutet av hembesöket tycker hon kanske att det blir skönt att han åker igen! haha

Min pappa vill att jag ska klippa honom å som en snäll vestmans så gör jag det. då kanske han kan vara så snäll å skjutsa mig till ikea så jag äntligen får köpa min efterlängtade tv bänk. den ska såklart vara VIT. kommer med blider då den är på plats.


Nu ska jag göra några kraftansträngningar.

adjö

Jobb å sen käk


Inatt låg jag som på aga hela natten. kanske för att jag va rädd att jag hade glömt att ställa fram klockan fast jag visste att jag hade gjort det. Vi ställer fram utemöblerna. men jag får ny energi då jag kommer på att jag ska ut å äta tapas ikväll med killen å 2 kompisar! vi ska på Ramblas, det bästa tapasstället i stan! Min kompis skulle äta där varje dag om hon fick.

En iakttagelse har gjorts denna morgon. grannbutiken hade deffenitivt glömt att ställa fram klockan i morse. han kanske inte använder sig av utemöbler.gåsse jag vet int va de ä men jag känn me litte hängi

Idag när jag vaknade va allt som vanligt. eller inte helt som vanligt, jag va helt övertygad om att det va sönda. å det äre ju inte. så jag stängde av Alarm 1 och satte på Alarm 2 som skulle ringa 10.00. efter bara några sek kom jag på att det va lördag å ställde besviket på alarm 1 igen fast fick ställa fram det 5 min. sen kunde jag snooza som vanligt. mina obligatoriska 3.

Senare på morgon när jag piggnat till lite kände jag det. Det fruktansvärda. En känning i halsen.

så jag säger som pappa sture brukar säga.

"Gåsse jag vet int va de ä men ja känn me litte hängi."


Hemma


Kivi

  Jag älskar Iittalas kivi lykta i Seville Orange och Red garnet. Clear är en klassiker som passar till allt!


Jag älskar Iittalas Kivi lykta. Seville orange och Red garnet är supersnygga tillsammans! Clear är en klassiker som pryder mångas hem. 199 kr respektive 109 kr.

Snart helg.

Happ,

då vare snart helg.

Efter en händelserik dag på jobbet känner jag mig väl förtjänt av nått gott. Jag tänker chips med dipp. Kladdkaka, en liten syrlig godis kanske.

Först spolar vi tillbaka dagen som har gått och jag skulle vilja kalla den "Bra"

Fick ett samtal om ett jobb jag sökt. Inte oväntat med min talang men ändå överraskande! Lite kallprat + funderingar som fanns å sen avslutades samtalet utan någon "har jag fått jobbet?" besked. men såg det ändå som positivt.

Dagen fortlöpte och jag har varit effektiv. Har satt upp inte mindre än 5 st String pocket hyllor och det bästa är att dem är helt sinnesjukt raka. finns inte en tillstymmelse till snehet. jag är ganska nöjd och tror på en framtid som möbeluppsättare.

Ni kan härmed tilltala mig som miss uppsättare. något annat vore befängt!

Jag har packat upp massa fina saker från Iittala också. Deras klassiker Kivi lyktan å Alvars vas. Så nu står dem med marimekko skålar å Jars på en bord på ett snyggt och vårigt sätt.

Nu rusar jag direkt till affären å köper upp allt deras gott.


hej så länge.
Våffla + Grädde + Hallonsylt = SANT

Goddag.


Idag ska jag till Ingrid. Hon är en mycket god vän till mig. Hon har lovat att bjuda mig på våfflor idag. Jag fick till å med välja vilka tillbehör jag ville! Jag tog grädde å sylt.

"VA" tänker ni "NÄR DU FÅR VÄLJA VAD DU VILL!"

Jag förstår om ni är förbannade. Men vad skulle jag göra! Det finns ju inge GODARE än våffla + grädde + hallonsylt. Nä, jag vill slå ett slag för tradition och less is more. Ni som kör valnötter, nån fettfri kesella å "ringlar" över lite honung, försöker bara verka hipp å cool!

Shit va gott det där lät!

hah.Nu är jag här.

Hej alla nära och kära å onära också. Jag har börja blogga och vad jag kommer skriva om vet man aldrig. Jag har ingen direkt plan. Vet bara att det kommer innehålla en hel del särkskrivningar.

Så här första dan, känns det väldigt uppfriskande och inspirerande. Tänk att jag har en Blogg! Hur coolt är inte det!? Det är som vanligt i mitt liv. Jag hoppar på trender först när dem börjar bli lite uttjatad. men vad gör det, det här är ju asakul!

Dem närmaste dagarna kommer väl handla om att "lära känna" och "hitta" i min blogg. Den är ungefär som en nyköpt Ipod. Fast hur vet jag det, inte så att jag har nån...Nepp, den köper jag tidigast om ett år. serru.


Välkommen hit säger jag till mig själv. keep up the god work!

peace!


RSS 2.0