Idag Lörda


Idag klev jag upp relativt tidigt för att ta en buss till Lule. Den avgick 9.20 i en rasande fart!
fast så snabbt gick den inte. det tog 1 timme å 15 minuter å det är bara 6.5 mil till stan. Men bussen tar massa omvägar, till Boden till exempel. Jag fattar inte va alla klagar på? ALLA som gjort lumpen i Boden säger att det är en jäkla håla. Då har inte dem vare i Älvsbyn! Nu menar jag inget negativt om Älvsbyn, det här stället rockar. men i Boden har dem ju affärer som Åhlens å ja, Åhlens... Men visst här uppe är allt lite annorlunda, det är som å vara i ett annat land.

Min tur till Lule blev lyckosam. Jag fick fika på ett 50-tals fik, lyssna på sverigedemokraternas urusla valprogram och hjälpa en dam med valet av havregryn. Vanliga eller "bruna/nyttiga"? "Kan man gö gröta på n´hän" "Jo" svarade jag, varken mer eller mindre.Nått jag har märkt här uppe är att man är väldigt rak på sak å ganska bestämd. Man har sin åsikt och den framför man snabbt och hårt. så jag tyckte att Jo, va ett bra svar. varken mer eller mindre.
Stan va ju ganska liten. Mindre än jag trott, men nu vet jag hur det ser ut. å jag handlade såklart några pinaler.Är det inte ett skönt budskap, Ni är vackrare än ni tror! Hittade en second hand butik precis brevi busstationen bara några minuter innan bussen skulle gå. Där fanns det -50 och -60 tals tidningar för 10 kr st. Jag raffsade igenom högen å köpte 2 fina. Det jag gillar mest är alla annonser. I det stora hela så handlade dem om hur DU vanliga låginkomsttagare kan se ut som EN vacker strålande Höginkomsttagare i sina bästa dar. Inga bekymmer, inga ungar som skriker, aldrig bränna vid maten. Så va det på 50 talet! Köp tvålen så löser sig allt!

Det här jeanstyget ska jag sy nått slags förkläde som ska skydda mina kläder från färg, spån, å annat smuts. Det är trots allt lördag så jag lackar mina naglar och ser vad dagen/kvällen har att erbjuda. Alkoholfritt såklart!
hej!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0